Hinnoittelu

Kaikkien Kielitien tarjoamien palvelujen hinta arvioidaan tapauskohtaisesti, sillä toimeksiantojen toteuttamisen kestoon vaikuttavat esimerkiksi lähdetekstin teknisyys, kohdetekstin käyttötarkoitus ja tekstin pituus. Takaan kuitenkin, että tarjoamani hinta on aina kilpailukykyinen. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta, niin neuvottelen kanssasi sinulle sopivan hinnan. Jotta voin tehdä asianmukaisen tarjouksen työstäsi, luen mielelläni tekstisi läpi etukäteen. 

Miksi Kielitie?

Kielitie ei käytä alihankkijoita, joten tarjoamaani hintaan ei sisälly alihankkijoiden palkkioita. Tämän vuoksi pystyn tarjoamaan sinulle työstäni edullisemman hinnan. Asioidessasi Kielitiellä olet aina suoraan yhteydessä kääntäjääsi, Tuomas Iivanaiseen, joten saamasi palvelu on henkilökohtaista ja juuri sinun tai yhtiösi tarpeita varten suunniteltua. Saat myös aina käännöksesi saman kääntäjän tekeminä, joten voit luottaa saavasi yhtä laadukasta jälkeä joka kerta, kun tilaat käännöksesi Kielitieltä. Tarjoan myös korjauskäännökset edulliseen hintaan, mikäli saamassasi käännöksessä on jotakin, jonka haluat muuttaa.

Käännökset

  • Asiatekstien hinta määräytyy kieliparin ja käännettävän tekstin sanamäärän mukaan. Ilmoitan hinnan sanahintana, sivuhintana ja koko työn hintana.
  • Kaunokirjallisten tekstien ja mainosten hintaan vaikuttaa myös tekstilaji.

Oikoluku, kielentarkistus ja stilisointi

  • Hinta määräytyy sanamäärän ja lähdetekstin vaatimien korjausten määrän mukaan. Hintaan vaikuttaa myös se, haluatko korjattavaksi vain kirjoitusvirheet vai perusteellisemman kieliopin ja sanavalintojen tarkistuksen tai tekstin käyttötarkoituksen mukaisen tyylittelyn. Mikäli haluat tarkistettuun tekstiisi kommentit mukaan, tulee hintaan pieni lisä.

Tekstitys

  • Tekstityksen hinta määräytyy tekstitettävän videon repliikkien määrän mukaan. Yksi repliikki on korkeintaan kaksirivinen ruututeksti. Mikäli tekstitettävälle videolle ei ole tarjolla käsikirjoitusta, täytyy video ensin litteroida, mikä lisää työn kestoa ja täten myös hintaa.

Litterointi

  • Litteroinnin hinta määräytyy äänitteen tai videon keston ja keskimääräisen puhenopeuden (sanoja minuutissa) mukaan. Lasken puhenopeuden tehdessäni tarjouksen työn hinnasta ja kerron sen tarjouksen yhteydessä.

Lokalisointi

  • Lokalisoinnin hinta määräytyy lokalisoitavien sanojen määrän ja kieliparin mukaan.

Kielikoulutus

  • Veloitan yksityisopetuksesta tuntiperusteisesti ja kielikursseista joko sovittuna urakkapalkkiona tai tuntiperusteisesti.